A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Хотели
Хотел „Кристал“

Хотел „Кристал“ се намира в центъра на град Златоград, застроената площ е 7 етажа, които се обслужват с асансьор. Разполага с 40 стаи, апартаменти и студия, оборудвани с кабелна телевизия, телефон, минибар и интернет. Голяма част от студиата и апартаментите са климатизирани. Част от стаите са с тераси. На гостите в хотела се предлага и услугата room service. Осигурен е достъп за хора с увреждания, както и специално оборудвана стая за тях. Хотелът разполага с лоби бар, ресторант и лятна градина. За провеждането на семинари, презентации и други конферентни мероприятия, хотел „Кристал“ предлага конферентна зала с модерно технологично оборудване. Предлага се денонощно охраняем паркинг за леки автомобили и автобуси на туристически групи.

За контакти:
адрес: 4980 Златоград, ул. „Беловидово“ №31
телефон: 0884 990 095, 03071/4454
e-mail: hotelkristal@abv.bg
website: www.kristal.bg

Хотел „Аква Хотел Златоград“

Хотел „Аква Хотел Златоград“ се намира в Златоград, на 800 м. от центъра на града. Капацитета на хотела е 158 броя легла. Всички стаи предлагат телефон, климатик, телевизор с плосък екран, хладилник, електрическа кана, мини-бар, сешоар и бюро, както и самостоятелна баня. Хотелът разполага с асансьор, ресторант, безплатен частен паркинг, фитнес център, лоби бар и СПА център. На разположение за гостите на хотела е игрална зала с боулинг и билярд. Осигурени са детски клуб, банкомат и безплатен WiFi. СПА центърът в хотел „Аква Хотел Златоград“ е оборудван с най-съвременни модули за релакс и развлечение. Гостите на хотела могат да се възползват от парна баня и финландска сауна с ароматерапия, инфрачервена сауна, джакузи, релакс стая, зимна стая, лятна стая и детска солна стая. Фитнес залата е оборудвана с последно поколение фитнес уреди.

За контакти:
адрес: ул. „Прогрес“ №1 , 4980 Златоград
телефон: 359 898 88 77 66, +359 896 88 77 66
e-mail: info@spazlatograd.com
website: www.spazlatograd.com‹ Назад
За общината
География Социална сфера История и култура Туризъм и спорт Икономика Транспорт Почетни граждани Кметове на общината Побратимени градове Населени места
Предстоящи събития