A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

„ВИХЪР” ЗЛАТОГРАД ИГРА ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ С „ШКОДА” КСАНТИпонеделник, 19 Септември 2011  1361

„ВИХЪР” ЗЛАТОГРАД ИГРА ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ С „ШКОДА” КСАНТИВ неделя, 18.09.2011г, детският отбор на „Вихър-1965” Златоград гостува на връстниците си от „Шкода” Ксанти. Срещата се проведе в Спортния център на гръцкия отбор. Мачът беше изключително интересен и премина през много обрати. „Шкода” поведе в резултата след многоходова атака, а малко след почивката резултатът стана 2:0. Момчетата на треньора Фердо Илийков успяха да направят пълен обрат и след голове на Стефан Пеев, Ерол Кадий и Виктор Маринов, поведоха с 3:2. В края на мача гръцките момчета успяха да изравнят след добре изпълнен фаул. Нашият отбор остави добро впечатление, въпреки че това беше първи мач на „Вихър” за сезона, след лятната ваканция. Играта показа, че нашите момчета по нищо не отстъпват на връстниците им от Ксанти, които защитават цветовете на елитен гръцки клуб, състезаващ се в гръцката Суперлига.
Срещата се осъществи благодарение на усилията на кмета на община Златоград – Мирослав Янчев, който през цялото време беше с нашите момчета и ги подкрепяше на стадиона. След мача децата разгледаха целия спортен център и останаха впечатлени от базата, в която се подготвят отбори от различни възрастови групи на „Шкода”. Златоградчани посетиха и официалния стадион на гръцкия отбор – „Шкода Ксанти Арена”.
Този приятелски мач, както и цялата екскурзия до Ксанти е част от наградата, която кметът Янчев обеща на детския отбор за първото място, което спечелиха тази година в областното първенство по футбол. Освен това, преди мача, на момчетата бяха раздадени нови екипи, които са останалата част от наградата за първенците на област Смолян.
Ръководството на „Шкода” Ксанти отправи покана за участие към нашия отбор, в голям турнир, който ще се проведе през декември.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
51

Актуално
Предстоящи събития