A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЦОП Златоград бе изцяло реновиранпонеделник, 17 Юни 2013  973

ЦОП Златоград бе изцяло реновиранЦентърът за обществена подкрепа посреща своите потребители в модерна и удобна обстановка, след като увеличи площта на съществуващите помещения, което позволи да се промени тяхното функционална предназначение. Обособи се нов вход по южната фасада на сградата. Положена е нова водопроводна и електрическа инсталация, нова мазилка и настилка, оборудвани са нови санитарни възли, удобни за ползване и от бенефициентите на Центъра. След изпълнените ремонтни работи Центърът за обществена подкрепа придоби нов, много по-приветлив облик.
Само две години от своето откриване, ЦОП Златоград успя да разработи и предоставя вече социални услуги, свързани с индивидуални психологически и социални консултации за справяне с проблеми при възпитанието на детето, социални услуги, насочени към превенция на насилието и отпадане от училище; обучения в умения за самостоятелен живот; консултиране и подкрепа на семейства в риск; консултиране и подкрепа на деца с противообществени прояви; възстановяване и подобряване на връзките в семейството.
От тази година Центърът започва групова работа и тренинги, насочени към родители или лица, които полагат грижи за детето в т.нар. „УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ”.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
51

Актуално
Предстоящи събития