A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

“Светът е наш. Ти си на ход.”понеделник, 18 Май 2009  1359

“Светът е наш. Ти си на ход.” По случай 8 май – Световен ден на Червения кръст и Червения полумесец, беше обявено началото на Глобалната кампания “Светът е наш. Ти си на ход.”
В тази връзка на 16 май (събота) от 13:30 часа на площада пред Общинска администрация – гр. Златоград, се проведе състезание по колоездачни умения и рисунки на асфалт.
Организаторите на кампанията в гр. Златоград бяха: Общинска администрация Златоград, Общинска организация на Български червен кръст, КАТ и ОУ „В. Левски”.
Най - добри умения сред колоездачите показаха учениците от ОУ „Васил Левски” – Дамян Илийков, Виктор Хаджиев и Георги Сивриев, а в състезанието за рисунки на асфалт най-добре се справиха Славяна Сечкова, Антония Чипчева и Ива Ушева.
Всички колоездачи в мероприятието получиха свидетелство за управление на велосипед, а тримата най – добри в рисуването и тримата най – добри в колоезденето получиха награди. Всички деца, които присъстваха на площада бяха почерпени с лакомства.
Учениците – доброволци от Български червен кръст раздаваха брошури на съучениците си и на минаващите граждани покрай площада.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития