A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Средно училище „Антим I ” изпрати 60 зрелостницисряда, 15 Май 2019  305

Средно училище „Антим I ” изпрати 60 зрелостнициНа 14 май 2019 г. СУ „Антим I” град Златоград изпрати своя юбилеен 60-и випуск. В двора на училището се събраха ученици, родители, близки и приятели на зрелостниците. С много емоции и вълнения младите хора се разделиха с училището и учителите си.
Гости на тържеството бяха Кметът на Община Златоград-Мирослав Янчев, Председателят на Общински съвет Златоград – Емилия Кръстева, зам.-кметът - Елмира Угорлиева-Пехливанова, представители на общинска администрация, учебни заведения и местни медии.
Директорът на училището –Жечка Хаджийска изказа благодарност към местната власт и родителите за ползотворното сътрудничество и подкрепата, която са оказвали през годините на училището. Отправи пожелания за успешна реализация на абитуриентите и изрази убеденост, че в СУ „Антим I” са получили добър старт за бъдещето си.
С поздрави към абитуриентите се обърна и кметът на Община Златоград-Мирослав Янчев, който им пожела да не забравят родния си край, реализирайки своите желания, да вървят напред и да доказват, че младите хора от Златоград могат!


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
51

Актуално
Предстоящи събития