A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

"Ще те накарам да се влюбиш"понеделник, 06 Юни 2022  167

На 15 юни 2022 г. (сряда), от 18:00 часа, в залата на Народно читалище „Просвета – 1908” гр. Златоград, ще бъде представен спектакълът на Родопски драматичен театър „Николай Хайтов” гр. Смолян - „Ще те накарам да се влюбиш” по Недялко Йорданов.
Представление с много песни, мултимедия и високоволтов рок, „Ще те накарам да се влюбиш“, разказва лична история за изгубени в хаоса, ранени от болката на отхвърлянето, отчуждението, жестокостта, бездушието, както и за единствения възможен изход - любовта. 
Целта на спектакъла е да покаже, че трябва да се свалят „розовите очила“ и да се разбере, че младите растат в едно общество сред своите огромни проблеми. Родителите са в техен дълг. Забързани в тяхното ежедневие, за да им осигурят просперитет и добро бъдеще, понякога не забелязват, че те боледуват, че страдат и имат най-различни проблеми. А има едно лекарство, което може да излекува всичко и това е любовта. 
Представлението е част от инициативите на Община Златоград и МКБППМН за провокиране интереса на младите хора към изкуствата.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития