A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

„ШАМПИОН НА ШАМПИОНИТЕ 2017”петък, 18 Август 2017  950

„ШАМПИОН НА ШАМПИОНИТЕ 2017”За четвърта поредна година, Златоград ще бъде домакин на детския турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS 2017". Мероприятието ще се проведе от 23 до 27 август 2017 год. на стадион „Златоград”.

В Турнира ще вземат участие деца, родени през 2005, 2006 и 2007 година, като заявилите участие отбори са: ФК „ВИТОША Бистрица” гр. София, ФК „ЛОКОМОТИВ” Дряново, ФК „РОДОПИ” гр. Момчилград, ФК „ЛЕВСКИ” гр. Карлово, Академия „ДИТ” гр. София, ФК „РОДОПА" гр.Смолян, ФК „ОЛИМПИЯ" гр. София, ФК „Арда 1924“ гр. Кърджали, ФК „ХАСКОВО", ФК „ПЪЛДИН” гр. Пловдив, ПФК „Нефтохимик 1962" и домакините ФК „Златоград”. Детският Турнир се организира от ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД, с подкрепата и съдействието на Агенциите за Спортен Маркетинг „Revolution§Remisol” и спортната общественост на града. Турнирът се провежда под патронажа на г-н МИРОСЛАВ ЯНЧЕВ – Кмет на Община Златоград. Лятното издание на Детския Турнир ще се състои за Четвърта поредна година в град Златоград и има за цел да подпомогне децата в тази част на България, чрез спорт и да стане най-големия футболен турнир за деца в България и чужбина, с участието на отбори от много страни и да се превърне в празник за всички деца от всички възрасти. В кампанията ще бъдат привлечени както децата, така и техните семейства и обществото на Златоград и България. Детският турнир "Шампион на Шампионите“ е единствен по рода си в България, некомерсиален, с благотворителни идеи, изцяло насочен към децата и техните футболни мечти.
Организаторите се опитват да направят Детския Турнир един празник на себеотдаването и уважението, празник на приятелството и футбола, празник на детския блян, празник за всички деца, които ще могат да се запознаят със свои връстници от цялата страна, ще имат съперничество, ще има усмивки и сълзи, за да се родят нови приятелства, нови герои, нови Детски Шампиони.

ЕЛАТЕ НА СТАДИОН ЗЛАТОГРАД, бъдете с нас и подкрепете Децата!


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
47

Актуално
Предстоящи събития