A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Създаде се младежки съвет в Община Златоградвторник, 24 Януари 2023  229

Създаде се младежки съвет в Община Златоград

След срещата си с кмета на Община Златоград, проведена в края на миналата година, ученици от общината поканиха, на разговор, г-н Мирослав Янчев, за да му представят своите идеи за интересно оползотворяване на свободното време на младите хора в малкия  град. Младежите презентираха различни теми, които впечатлиха кмета и предизвикаха оживен разговор. Учениците изразиха готовността си да бъдат обществено ангажирани и  сформираха младежки съвет,  който активно да участва в различни  работни срещи, инициирани от местната власт. 

На срещата-разговор с кмета, децата представиха теми, свързани с участието им в спортни активности, опазване на околната среда, кариерно развитие, умения за оцеляване в планината и предложиха да се организира летен фестивал. 

Господин Янчев подкрепи предложенията и препоръча те да бъдат описани с повече детайли, за да се реализират през настоящата година. Младежите се амбицираха да популяризират своите идеи сред връстниците си, така че те да се включат активно в живота и управлението на Община Златоград!


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития