A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

СЪОБЩЕНИЕпонеделник, 27 Март 2023  157

СЪОБЩЕНИЕ

Днес, кметът на Община Златоград Мирослав Янчев, заедно с г-жа Нина Пашова – директор на ОУ „Васил Левски“ гр. Златоград, даде ново начало на обновената и реновирана спортна площадка в двора на училището. Благодарение на усилията на целия екип, подготвил, изпълнил и реализирал успешно проекта, сега училището се радва на едно чудесно спортно игрище, което в бъдеще да се изпълва с много емоция, игри и спортни прояви на децата. Надяваме се новото игрище да стимулира младите да бъдат активни, както и да го пазят и използват по предназначение. Защото, само ако се милее за построеното, което е направено за вас, тогава може наистина да получите пълно удовлетворение при използването му.
Янчев сподели, че е горд от факта, че Община Златоград успешно изпълнява своята програма за модернизиране и поддръжка на спортните съоръжения на територията на общината. Доказателство за това е прекрасната база в ОУ „Васил Левски“ Златоград, площадките, басейна, физкултурния салон, за което благодари на всички, на Директора г-жа Пашова, на учителите и на учениците. 
Сподели, че в момента се работи и по благоустрояването на многофункционалната спортна площадка „Кадиев врис“, която ще допълни възможностите за спортуване на всички желаещи. Подобрява се и теренът на стадион „Златоград“, обновяват се детски съоръжения в градския парк, подготвя се нова екопътека към язовира, и всичко това, за да имат децата и младежите на Златоград възможности за водене на активен и здравословен начин на живот.
Важно е за местната власт да стимулира младите хора към по-активна спортна дейност и за това тя се стреми да подобри условията за практикуване на различни видове спорт на открито и закрито.
Кметът Янчев пожела на присъстващите да са преди всичко здрави! Да спортуват и да бъдат винаги ентусиазирани и заредени с много положителна енергия и усмивки.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития