A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Проведе се женски турнир по баскетболвторник, 09 Март 2010  1297

Проведе се женски турнир по баскетбол На 8 март – международен ден на жената, в спортната зала на ОУ „Васил Левски” Златоград се проведе турнир по баскетбол за жени, който е част от мероприятията за честването на „50 години баскетбол в Златоград” и от спортния календар на община Златоград.
В мероприятието се включиха три отбора, които заслужиха аплодисментите на всички в залата със сърцатата си и борбена игра. Момичетата от ОУ „Васил Левски” спечелиха и двете си срещи, първо срещу „Бултекс”, а след това и срещу Общинска администрация. Във финалната среща между „работещите” отбори се срещнаха „Бултекс” и Общинска администрация. След атрактивна игра и напрежение до края, все пак победители в турнира за трети пореден път станаха Общинска администрация. Поздравления заслужиха всички участнички, които за поредна година украсиха залата в ОУ „Васил Левски” с чар и слънчево настроение, въпреки снежното и студено време навън.
След края на турнира кметът на община Златоград Мирослав Янчев подари на всички дами в залата цветя, а участничките награди с почетни грамоти и парични награди. Купата за победителите беше осигурена от „Бултекс” Златоград.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 27 Март 2023
36

Актуално
Предстоящи събития