A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Община Златоград организира Коледен базарвторник, 09 Ноември 2021  158

За първа година, по идея на местната власт, в Община Златоград ще се проведе Коледен базар, който ще бъде разположен на Централния площад в града, в периода от 01.12.2021 г. до 26.12.2021 г. Идеята се дискутира на Консултативен съвет по туризъм, в средата на месец октомври 2021 г., като след неговото заседаване, лично бяха поканени 110 фирми, развиващи търговска дейност в Община Златоград, да се включат в Коледния пазар.Тази инициатива ще бъде не само стимул за местната икономика, но и ще създаде неповторима коледна емоция за всички жители и гости на общината.
В центъра на Златоград ще бъдат разположени дървени къщички с коледна украса и озвучаване, където ще се предлагат коледна и новогодишна украса, картини, играчки, сувенири, сурвакници и картички, солени и сладки кулинарни изкушения, месни и млечни продукти, пакетирани и насипни шоколадови изделия, бонбони, ядки, плодове, мед, пчелни продукти, греяно  вино и други топли, безалкохолни и алкохолни напитки, коледни десерти, прясно приготвена храна и др.
За да изживеем заедно магията на Коледа и да бъдат преживяванията ни незабравими, Община Златоград приканва за стриктно спазване на въведените от Министерството на здравеопазването противоепидемични мерки.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития