A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Нова награда за СОУ „Антим I” Златоградчетвъртък, 11 Октомври 2012  984

Нова награда  за СОУ „Антим I” Златоград Проектът на СОУ "Антим I” гр.Златоград „Към нови брегове-Родопите и Трансданубия”, който се реализира от златоградското училище, в партньорство с унгарско училище от Веспрем, получи отличие за качествено изпълнение на проект в категорията двустранни партньорства. От 19 до 21 септември в Казанлък се проведоха Дни на програмата „Коменски ”, секторна програма „Учене през целия живот ” на Национална агенция „Център за развитие на човешките ресурси”. В рамките на проявата се проведоха работна среща за въздействието и резултатите от реализираните проекти, валоризационна конференция с представяне на отличени проекти в периода 2007-2012 година и обучение по дейност e-Twinning - европейска платформа за сътрудничество между учители. От СОУ „Антим I” гр. Златоград участваха Жечка Хаджийска- директор и Елена Кирева- старши учител по немски език.
Проектът на СОУ „Антим I” гр.Златоград „Към нови брегове-Родопите и Трансданубия”, реализиран в партньорство с унгарско училище от Веспрем, бе единствения за двустранно партньорство, отличен за цялостно качествено изпълнение. Директорът на националната агенция „Център за развитие на човешките ресурси” Митко Шолев връчи сертификати и плакети на наградените.
Секторна програма „Коменски”, насочена към образованието и участието на СОУ „Антим I”, целеше повишаване качеството на преподаване и образование в училището, засилване на европейските измерения в училищния живот и развитие на компетенциите на базата на чуждоезиковото обучение и мобилността . Дейностите се осъществяваха в периода 2009-2011година, с ученици от немска езикова паралелка под ръководството на Елена Кирева.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
44

Актуално
Предстоящи събития