A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

На Никулден грейна елхата в Златоградсряда, 07 Декември 2016  1001

На Никулден грейна елхата в ЗлатоградВълшебството на коледните празници се пренесе и в Златоград със запалването на светлините на коледната елха. Жители и гости на града се събраха на Централния площад и в навечерието на Коледа и Нова година заедно дадоха начало на магията на празниците.
Празнично настроение създаде и участието на ученици от ЦПЛР-Златоград, ОУ „Васил Левски”, СУ „Антим I”, музикалният клас на господин Кабакчиев и танцьорите от танцов състав "Звънче" към читалище "Просвета-1908", които раздадоха на всички присъстващи никулденски празнични пити за здраве и берекет.
След обратно броене тържествено грейнаха светлините на Коледното ни дърво, което с украсата си успя да предизвика възхищението на малки и големи. Небето над Централния площад бе осветено от празнични фойерверки.
И тази година украсата е атрактивна – елхата сияе със седем хиляди и двеста лампички, хиляда снежно бели, сребристи и златни играчки. Коледната шейна и еленчетата отново радват децата и създават положителни емоции, зареждащи с енергия и ентусиазъм малки и големи. А през нощта Златоград се превръща в декор на зимна приказки, очакваща своите приказни герои.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития