A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

"Кутия на стълбите" и в Златоградчетвъртък, 14 Април 2011  1171

Фондация „Джулай Джаз” започна работа по проект „Кутия на стълбите” в Златоград.
Проектът се реализира в партньорство с Община Златоград, благодарение на помощта на Фондация «Работилница за граждански инициативи» по програма «Общностно развитие и гражданско участие» с финансовата подкрепа на Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа. Проектът стартира в Смолян, а сега фокусът му е град Златоград и района.
«Кутия на стълбите!» е програма, продължение на проекта «Внимание! Стълби!» и желанието да се работи с младите хора. Ако «Стълбите» са много, заедно с различните възможности пред младите, «Кутията» е мястото, където ще се покани обществото да погледне и започне да признава неформалното обучение и опит като реално постижение. В търсенето на устойчиви механизми за инвестиране в младите и развитие на техния потенциал, инспириран от техните потребности, проектът е насочен към работа по онези свързващи звена и форми, които с малко ресурси, постигат големи резултати.
В тази връзка се търсят съмишленици, хора, които искат и могат да бъдат ДОБРОВОЛЦИ и тези, които ще им помагат в тяхната доброволческа мисия.
В рамките на проекта ще бъдат проведени 2 обучения:
1/ за ДОБРОВОЛЦИ – 13 и 14 май 2011 и
2/ за МЕНИДЖЪРИ на доброволци – 15 и 16 май 2011

За желаещите да се включат, изпращайте заявка на e-mail: info@julyjazzbg.com или се обадете на тел: 0889/916-483; 0876/692-753
Заявките си изпращайте до 4 май 2011 г.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития