A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Кметът Янчев с награда от Камарата на строителите в област Смолянвторник, 20 Ноември 2012  1119

Кметът Янчев с награда от Камарата на строителите в област Смолян
Камарата на строителите в България-областно представителство Смолян удостои кмета на община Златоград Мирослав Янчев за принос в съхраняването и развитието на местния бизнес. Председателят на областното представителство в Смолян инж. Родопманов, връчи наградата на кмета, на официалното честване на Деня на строителя.
Господин Янчев благодари за признанието и сподели пред строителите, че с помощта на получените средства от Европейския съюз, община Златоград успя да реализира редица проекти, с които промени изцяло облика на административния си център – „… реконструира се парка в Централната градска част и се изгради комуникационно трасе, което обхваща движението на автомобили от Смолян и Кърджали в посока ГКПП Златоград – Ксанти, изгражда се нов стадион, благоустрои се централния площад.”
Освен модернизирането на града и превръщането му в по-доброто място за живеене, с реализацията на обектите се създаде и заетост за местното население за голям период от време.
На мероприятието, проведено в петък 16.11.2012 г., пред присъстващите строители кметът Янчев сподели колко е важно строителните фирми качествено и срочно да изпълняват възложените обекти, както и да се работи в унисон с изискванията и регламентите на Европейски съюз, за да се избегнат финансови корекции.
Пожела на всички строители да бъдат преди всичко единни и много успехи в реализацията на бъдещи проекти.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 04 Октомври 2021
51

Актуално
Предстоящи събития