A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

КАРАТЕ ТУРНИР СЕ ПРОВЕДЕ В ЗЛАТОГРАДчетвъртък, 21 Април 2011  1380

КАРАТЕ ТУРНИР СЕ ПРОВЕДЕ В ЗЛАТОГРАДНа 19.04.2011 година, във физкултурния салон на СОУ „Антим І” Златоград се проведе вътрешен турнир по „Киокошин”, в който един срещу друг се противопоставиха златоградските момчета от Спортен клуб „Арес”. Турнирът е част от Спортния календар на община Златоград. Пред събралата се публика, в шест срещи, се излъчиха петимата победители, които бяха наградени с почетни плакети: Пламен Бенковски, Румен Караасенов, Милчо Хекимов, Желязко Димитров и Божидар Христов.
Спортен клуб „Арес” Мадан води занимания и тренировъчна дейност в Златоград от февруари 2010 година. Треньор е Антон Стоянов, а неговите възпитаници вземат участия в лагери и състезания от календара на българската карате киокошин федерация вече почти година. В летния лагер на „Камчия” учасваха шест състезатели, на Републиканското първенство в Габрово 2010, участие взеха Милчо Хекимов и Ивайло Асенов. Ивайло Асенов се класира на 5-то място за Купа „Верея” 2011, а също пети се нареди Анджей Джандев на Републиканското първенство в Русе 2011.
Тренировките на младите каратисти се провеждат във физкултурния салон на СОУ „Антим І” всеки вторник и четвъртък, от 18.30 часа.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
48

Актуално
Предстоящи събития