A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ФУТБОЛЕН УИКЕНД В ЗЛАТОГРАДпонеделник, 08 Ноември 2010  1261

ФУТБОЛЕН УИКЕНД В ЗЛАТОГРАДПрез почивните дни, на Градския стадион в Златоград, се проведоха два мача от областните първенства по футбол: при децата и юношите.
В събота се изигра срещата между юношите на „Вихър” и „Джебел”, която завърши без победител, при резултат 1:1. Още в самото начало гостите поведоха след пряк свободен удар. До края на полувремето домакините притиснаха своите съперници, но до гол не се стигна. След почивката „Вихър” имаше, както териториален, така и игрови превес. Изравняването не закъсня и след асистенция на завърналия се в отбора Деян Марков, Митко Аленков отбеляза гол за 1:1. Златоградчани продължиха да атакуват, но както и в предишния мач в Крумовград, младите футболисти направиха доста пропуски, което им костваше победата. Следващата седмица „Вихър” гостува в Ардино на местния „Юнак”.
В неделя децата приеха отбора на ФК „Мадан” и заслужено победиха с 2:0, като това беше най-малкото, с което се разминаха гостите. Опасен удар от пряк свободен удар на Краси Камберов бе избит в корнер от вратаря на Мадан. Нови добри намеси на маданския вратар запазиха резултата 0:0 на полувремето. След почивката головете не закъсняха. На два пъти се разписа Илия Ехленов, а веднъж и гредата помогна на „Мадан”.
След този мач, отново на Градския стадион се проведе приятелски турнир по футбол, по случай 8 ноември – Ден на българската полиция. В мероприятието се включиха отборите на Граничен полицейски участък – Златоград, Общинска администрация, Златоград и Районно управление „Полиция”, Златоград. Турнирът беше спечелен от РУП – Златоград, след победа и равенство, съответно срещу Общинска администрация и ГПУ.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития