A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Дневен център „Зора” проведе Кулинарен конкурспонеделник, 15 Юли 2013  796

Дневен център „Зора” проведе Кулинарен конкурсБлагодарение на доброто партньорство между библиотеката при ОНЧ „Просвета – 1908” и Дневен център за деца и лица с увреждания „Зора”, гр. Златоград, на 11 юли 2013г., се организира Кулинарен конкурс
Участниците в мероприятието бяха разделени в два отбора „Веселият готвач” и „Веселият сандвич”, като предизвикателството пред което трябваше да се изправят бе да направят сандвичи и да ги украсят.
След края на състезанието бяха излъчени и първенците.
Благодарение на тази съвместна инициатива, потребителите на услугите предоставяни от центъра, заедно с педагозите и директора споделиха своите успехи, изказаха благодарност за проведените многократни общи мероприятия и изяви за интегриране в обществото.
На тази мила среща бяха отправени благодарности от главния библиотекар при ОНЧ „Просвета – 1908” към екипа на Дневен център за деца и лица с увреждания „Зора”, гр. Златоград за партньорството, което вече е с традиции, също така и за включването им във Форум за местно развитие под надслов „Кажете „ДА” на библиотеките в гр. Хисар, организиран от Програма „Глобални библиотеки”.
Предстоящата обща инициатива между ДЦДЛУ „Зора” и библиотеката при ОНЧ „Просвета – 1908” ще бъде изложба, подготвена от децата и открита в библиотеката.


ОЩЕ НОВИНИ


четвъртък, 06 Януари 2022
55

Актуално
Предстоящи събития