A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Дневен център за деца с увреждания „Зора” посрещна Дядо Коледа.сряда, 23 Декември 2009  1162

Дневен център за деца с увреждания „Зора” посрещна Дядо Коледа.За създаване на празнично настроение, разширяване и обогатяване на социалните контакти на децата от Дневен център "Зора" с техните връстници, бяха поканени учениците от СОУ „Антим I” гр.Златоград, с ръководител г-ца Ралица Партаджиева, които заедно украсиха коледната елха и занималнята.
В навечерието на Коледа, на 21.12.2009 г., фолклорна група с ръководител г-жа Бисера Станкова към СОУ „Антим I” поздравиха децата с песни от техния репертоар и създадоха празнично настроение. Концертът завърши с всеобщо хоро от деца, ученици, учители и персонала на центъра.
Децата получиха подаръци и изненади и от учениците от ПГ „Христо Ботев” гр.Златоград, с ръководител г-жа Кехайова, като по-този начин дадоха на децата от центъра възможност за по-успешна интеграция и преодоляване на изолацията.
Дневен център „Зора” гр.Златоград не остана забравен и от най-малките ученици от ОУ „Васил Левски” гр. Златоград, които предоставиха голяма количество санитарни материали. Децата, заедно с представител на педагогическия екип, разгледаха с интерес помещенията в центъра и се запознаха с идеята за изграждане на спортна площадка в двора. Изразиха готовност за бъдещи съвместни игри и забавления с децата в центъра.
Мероприятията от празничния календар в Дневен център „Зора” гр.Златоград завършиха с провеждането на Коледно тържество на 22.12.2009 г. Децата посрещнаха Дядо Коледа, Снежанка и техния помощник - джуджето, които раздадоха дългоочакваните подаръци. Скъпите гости бяха поздравени с изпълнения на детски песни с музикален съпровод на акордеон. Дядо Коледа беше поздравен и от соловото изпълнение на Фанка Башева. Празникът завърши с танци, усмивки и веселие.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 27 Март 2023
35

Актуално
Предстоящи събития