A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Детски спортен клуб по хокей на трева има вече в ЦДГ "Снежанка"четвъртък, 14 Май 2009  1415

Детски спортен клуб по хокей на трева има вече в ЦДГ В ЦДГ „Снежанка” се основа детски спортен клуб по хокей на трева. Инициативата се реализира със съдействието на спортен клуб по хокей на трева – Златоград, чийто председател е г-жа Сузана Големилова, а треньор на отбора - г-н Велин Хаджиев. С особен интерес децата от детската градина наблюдаваха демонстрациите на основните елементи от спорта хокей на трева. Показани им бяха екипировка, пособия и уреди. Особено впечатление направиха купите и наградите, спечелени от златоградския отбор на последния турнир по хокей на трева в Баните.
Идеята на ръководството на детската градина е чрез този спорт децата да изпитат положителни емоции от новите знания и умения, да продължат да усвояват и да усъвършенстват спорта в училище, както и да се даде възможност на децата от детската градина да се запознаят с основните правила на играта.
Учителите от детската градина ще имат възможност да повишат квалификацията си, като един от тях ще придобие треньорска правоспособност, осигурена от Българската федерация по хокей на трева в к.к. Албена – от 13 до 16 юни 2009г.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
51

Актуално
Предстоящи събития