A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Детски празник „Шарена есен” в Златоградвторник, 01 Ноември 2016  1142

Детски празник „Шарена есен” в Златоград В библиотеката при ОНЧ „Просвета-1908” гр. Златоград се проведе литературна среща, от поредицата „Срещи с автограф”. Детският празник „Шарена есен”, организиран съвместно от ОНЧ „Просвета-1908” и академично издателство „Талант” към ВУАРР гр. Пловдив, бе посветен на Деня на народните будители и включваше представянето на книгите на Димитър Димитров, от поредицата Шарено детство – „Розата” и „Ябълката”.
Автор на над 150 научни публикации, монографии, студии, учебници, създател на галерия „Резонанс” в Пловдив, той е отличен с награди „Пловдив” за принос към развитието на културата (2012), златен почетен знак „Св. Димитър” и други.
Димитър Димитров бе представен от Деана Миткова от Академично издателство „Талант”. С интересна презентация бяха представени двете книжки и авторът им.
Присъстващите ученици от ОУ „Васил Левски” гр. Златоград активно се включиха в отгатването на гатанки, в игрите на асоциации и другите забавни игри, подготвени от гостите. Всички деца получиха награди и си тръгнаха с книжки с автограф. Библиотеката получи дарение от автора, включващо негови книги и други издания.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития