A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!петък, 01 Януари 2021  458

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Уважаеми жители и гости на Община Златоград,

Щастлив съм да ви поздравя по случай настъпването на Новата 2021 година!

Годината, която изпратихме, не беше лека! Всеки имаше своите трудни моменти, но доказахме, че с повече вяра и подкрепа на семействата ни, можем да се справим! Трябва да помним мъдрите уроци от всяко преодоляно предизвикателство. Да не забравяме усилията, които сме положили, за да реализираме идеите и плановете си за по-добро бъдеще. Защото от направените изводи, градим моста, по който ще продължим напред!

Изминалата година ни показа, че трябва на първо място да ценим здравето и близките си, защото без тяхната подкрепа, пътят ни e по-труден! Важно е да уважаваме труда и усилията на всеки, който се бори за достойно бъдеще за Община Златоград. Да бъдем силни и непреклонни в осъществяването на нови идеи и намерения, а грижите и трудностите да оставим назад в отминалата година.

С вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, да посрещнем новата 2021 година! Нека тя влезе във всеки дом с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, мир и любов! 

Скъпи съграждани,

Успяхме заедно с опит, мъдрост, отговорност и целеустременост да продължим да работим за просперитета на родния край. Показахме, че успехите са за смелите и издръжливите, предприемчивите и енергичните, а направената равносметката ни дава сили да вървим напред! Да си пожелаем нови поводи за гордост от постигнати резултати и реализирани проекти в Община Златоград!

Нека новата 2021 година бъде здрава и успешна за всички ни!


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития