A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт
Търси

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЗЛАТОГРАДЧАНИ!събота, 21 Ноември 2020  371

Уважаеми жители и гости на Община Златоград,

Днес, 21 ноември, празнуваме свободата на Златоград. Този ден има силата да повдигане националното ни самочувствие, независимо от неволите на битието ни. Защото и след 108 години, отново обединяваме чувствата и емоциите си към родния град, спомняйки си с гордост за хората с високи цели и стремежи, извоювали нашата свобода.
Нашите предци, изнесли на плещите си огромна тежест, ни завещават да продължаваме да пазим свещения дълг към миналото и традициите, защото няма бъдеще, без достойно минало и настояще. И както животът ни учи, да помним, че делата ни са най-добрият учебник за нашите деца!
През изминалите години златоградчани доказвахме, че когато с всеотдайност и желание вървим напред, преодоляваме всяко предизвикателство. Защото нашият град се развива благодарение на всеки един от нас. Опазвайки направеното от дедите ни, ние създаваме нови посоки за поколенията след нас.
Благодарен съм на всички ви, че подкрепяте всяко усилие за развитие на Златоград. Защото Златоград е наша съдба!
И съм изключително горд, че в Община Златоград има много млади хора с прозорлива мисъл и с обществено поведение, достойно за подражание. Добронамерени и истински хора, които намират смисъл да живеят тук, в родния си край!
И нека в този тържествен миг продължим да гледаме напред към бъдещето, водени от посланията и заветите на предците си!

Честит празник!


ОЩЕ НОВИНИ


сряда, 14 Април 2021
94
понеделник, 12 Април 2021
35
вторник, 09 Март 2021
172
сряда, 03 Март 2021
69

Актуално
Предстоящи събития