A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

74 зрелостници изпрати СОУ „Антим I ”понеделник, 19 Май 2014  762

74  зрелостници изпрати  СОУ „Антим I ” На 15 май 2014г. бе изпращането на 55-я випуск на СОУ „Антим I ”, Златоград. В двора на училището се събраха ученици, родители, близки и приятели на завършващите ХII клас. С много емоции и вълнения младите хора се разделиха с училището и учителите си. Гости на тържеството бяха кметът на община Златоград-Мирослав Янчев, зам.-кметът - Елмира Угорлиева-Пехливанова, представители на администрацията, учебните заведения и местните медии. Директорът на училището –Жечка Хаджийска изказа благодарност на зрелостниците, които през периода на обучението си са постигали успехи в областта на образованието, изкуствата и спорта. Отправи пожелания за успешна реализация и убеденост, че в СОУ „Антим I ” са получили добър старт за бъдещето си. С грамоти на училището бяха отличени тримата класни ръководители на зрелостниците.
С поздрави към абитуриентите и техните родители, се обърна кметът на община Златоград-Мирослав Янчев, който пожела, където и да се намират, винаги да се чувстват горди антимовци, горди златоградчани и горди българи.
Благодарност към учителите, родителите и съучениците отправиха зрелостниците, които получиха и традиционните символични подаръци от петокласниците.
С богата музикална програма учениците изпратиха най-големите от училището.


ОЩЕ НОВИНИ


четвъртък, 06 Януари 2022
52

Актуално
Предстоящи събития