A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Златоградско участие в Национален студенстски шампионат по Хокей на тревавторник, 02 Декември 2014  609

Златоградско участие в Национален студенстски шампионат  по Хокей на треваНа 29 и 30 ноември 2014 година в Санитарно-оздравителен комплекс Камчия се проведе ІІ-ри Национален студентски шампионат по хокей в зала. В първенството взеха участие общо 5 университета : Технически Университет - Варна, Тракийски университет, МГУ, ЮЗУ „Н. Рилски” и НСА „В. Левски”.
В женския отбор на НСА, който стана национален студентски шампион, участва и златоградчанката Диана Димова, която е Републиокански шампион и Балкански вицешампион. Диана се занимава активно с този спорт от 5 години, а малко повече от три години играе за Националния отбор по хокей на трева. Преди една година получава и сертификат за национален и международен съдя по хокей на трева.
Женските и мъжки отбори на НСА изиграха по три мача, в които не допуснаха нито една загуба. С изключително достойна игра, добри технически умения и тактическа игра двата отбора заслужено завоюваха първите места и за втора поредна година остават на върха в студентския шампионат.


ОЩЕ НОВИНИ


четвъртък, 06 Януари 2022
55

Актуално
Предстоящи събития