A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЗЛАТОГРАДСКИТЕ УЧЕНИЦИ ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНЦИ ПО БАСКЕТБОЛчетвъртък, 24 Март 2011  1148

ЗЛАТОГРАДСКИТЕ УЧЕНИЦИ ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНЦИ ПО БАСКЕТБОЛНа 20 и 21 март 2011 година, в спортната зала на ОУ „Васил Левски” Златоград се проведоха областните състезания по баскетбол за 5-7 и 8-10 клас, при момчетата и момичетата.
В неделя, на 20 март се състояха срещите при юношите и девойките във възрастовата група 8-10 клас. Състезателките на ОУ „Васил Левски” Златоград постигнаха три победи, като в най-интересната среща победиха ГПЧЕ „Иван Вазов” Смолян с 27:20. По този начин момичетата от Златоград спечелиха първото място и ще представляват област Смолян на зоналното първенство, което ще се проведе в края на месец април, отново в Златоград.
При юношите първенци станаха СОУ „Антим І” Златоград, които безапелационно победиха и в трите си срещи. По този начин миналогодишните републикански шампиони се класираха за зоналните финали, които ще опитат отново да спечелят.
На следващия ден се играха срещите във възрастовата група 5-7 клас, където представителят на Златоград, при момчетата - СОУ „Антим І”, спечели трите си срещи срещу Мадан, Рудозем и Смолян с голяма точкова разлика. При момичетата първенци станаха ОУ „Иван Вазов” Смолян.
На 27.03.2011 година (неделя), в спортната зала на ОУ „Васил Левски” Златоград, ще се проведе областното първенство по баскетбол във възрастова група 11-12 клас (юноши и девойки). При юношите представител на община Златоград е СОУ „Антим І”.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
47

Актуално
Предстоящи събития