A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЗЛАТОГРАД ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯчетвъртък, 04 Декември 2014  858

ЗЛАТОГРАД ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ На 3 декември 2014г., потребителите на социалните услуги в Центъра за социална рехабилитация и интеграция и Дневен център за деца и лица с увреждания “Зора” гр.Златоград, отбелязаха Международния ден на хората с увреждания.
Дефицитът на зрение, слух, физически или интелектуални затруднения не лишава хората с увреждания от дълбока чувствителност и стремеж да преодоляват болки и проблеми, да вярват в доброто в живота и да го пресъздават чрез труда си, чрез стремежа да бъдат полезни и равностойни граждани.
Гости на тържеството бяха г-жа Елмира Угорлиева-Пехливанова – зам.-кмет на Община Златоград и г-жа Емилия Кръстева – общински съветник, които поздравиха присъстващите и изразиха готовността на местната власт да продължава да подкрепя инициативите на хората с увреждания.
Участие в програмата взеха учениците от танцовата група “Акрани” кьм читалище “Просвета-1908”, гр. Златоград.
Изненада за всички беше Катя Минчева от с. Изгрев, която беше поканена от областния управител на Област Смолян - г-н Недялко Славов. Пред присъстващите тя представи своите песни и подари свой диск, направен по време на участието си в предаването „Предай нататък”.
През изминалата седмица в ЦСРИ бе поставена кутия, в която потребителите на социалната услуга изразиха своето мнение, препоръки и похвали към Кмета на Община Златоград г-н Мирослав Янчев, към директора на ЦСРИ – г-н Николай Шопов и екипа му, които бяха прочетени пред хората.Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


четвъртък, 06 Януари 2022
51

Актуално
Предстоящи събития