A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Започва организацията на Шестия туристически събор за хора с уврежданияпонеделник, 10 Септември 2012  918

По традиция ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ гр.Златоград организира шести туристически събор за хора с увреждания, който ще се проведе на връх Костадин на 30 септември 2012г. /неделя/.
Целта на събора е да се даде възможност на хората с увреждания да изявят таланта си на сцена, да разчупят стериотипите на ежедневието си и да създадат нови социални контакти. Съборът е важен момент за преодоляване на социалната изолацията, в която попадат много от хората, поради влошено здравословно състояние. Мероприятието ще промени общественото мнение и нагласа спрямо хората със специфични възможности, които не са изгубили силния си дух и желание за борба с трудностите в нелекия си живот.
Прекрасното съчетание от природа, музика и усмивки ще превърне този ден в празник за хората с увреждания и техните близки. Очакват се гости от различни социални институции от цяла България да вземат участие в програмата на събора. Осигурен е безплатен обяд и транспорт за хората с увреждания от община Златоград. Желаещите да участват е необходимо да информират Центъра за социална рехабилитация и интеграция гр.Златоград или кмета на населеното място на територията на община Златоград, за да потвърдят участието си.
ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 04 Октомври 2021
51

Актуално
Предстоящи събития