A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЗАПОЧВА ФУТБОЛНОТО ПЪРВЕНСТВО В ОБЛАСТНАТА ГРУПАпетък, 26 Март 2010  1630

ЗАПОЧВА ФУТБОЛНОТО ПЪРВЕНСТВО В ОБЛАСТНАТА ГРУПАНа 4 април, неделя, започва областното първенство по футбол в област Смолян. В първия пролетен кръг „Вихър” Златоград ще гостува на „Граничар” Доспат. Мачът ще се проведе на 4 април /неделя/, от 14 часа, на Градския стадион в Доспат. Първенството трябваше да започне тази неделя, 28 март, но по решение на областния съвет на БФС бе отложено с една седмица.
Вече един месец тече подготовката на златоградчани за предстоящите мачове. Момчетата на треньора Фердо Илийков се подготвят на стадиона в Златоград, като вече изиграха и два контролни мача, в които постигнаха две победи, срещу футболния отбор към ГПУ Златоград с резултат 7:0 и победа при гостуването на „Върбица” с.Бенковски с 3:1.
Въпреки, че всички отбори от групата подсилиха съставите си с нови попълнения, „Вихър” продължава със същите футболисти, които постигнаха много добри резултати през първия полусезон и оставиха отлични впечатления с играта си.
Притеснителен е факта, че въпреки възраждането на футболния отбор в Златоград и добрите резултати, които показва, единствено община Златоград издържа финансово отбора и помага за организацията и участието на футболистите в първенството. Надеждите на ръководството на футболния клуб са, че все пак ще се намерят хората, които ще подкрепят отбора в стремежа му да израства на терена, за да може в най-скоро време Златоград да атакува по-горна група.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
47

Актуално
Предстоящи събития