A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ВИЦЕШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2014 ГОДИНА СА ХОКЕИСТИТЕ ОТ СПОРТЕН КЛУБ „ЗЛАТОГРАД”вторник, 30 Септември 2014  984

ВИЦЕШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2014 ГОДИНА СА   ХОКЕИСТИТЕ ОТ СПОРТЕН КЛУБ „ЗЛАТОГРАД”Държавното първенство по хокей на трева на открито за момичета и момчета до 14 години се проведе на настилка с водна основа на стадиона в курортен комплекс Албена на 27 и 28.09.2014 г. В него премериха сили 8 отбора от Дивизия „А“ и 5 отбора от Дивизия „Б“. В ранг-листата на Българската федерация по хокей за 2014 г. отборът ни дели 6-7 място с отбора на Хеброс –Харманли,което му даде право да играе в „А“ Дивизия. Проливните дъждове не спряха ентусиазма и желанието за победа на всички отбори. Въпреки лошото време, състезателите успяха да покажат своите умения и тези, които надиграха противника с повече голове, постигнаха своите успехи.

В първата фаза на турнира огборът ни попадна в тежка група и с две победи и равен резултат срещу Академик получи правото да играе за първо-четвърто място във втората фаза,където надигра отборите на Чепинци и Харманли,но отстъпи на Академик след равностойна игра.

Крайното класиране при 14 годишните в Дивизия „А“ за 2014 г. е
8 място – Клуб „Христо Ботев“ – гр. Пловдив
7 място – Клуб „Пловдив “ - гр. Пловдив
6 място – Клуб „ Дунав“- гр. Свищов
5 място – Клуб „Евлоги Георгиев“ - гр. Варна
4 място - Клуб „Чепинци“ – с. Чепинци
3 място - Клуб „Хеброс“ – гр. Харманли
2 място – Клуб „Златоград“ – гр. Златоград
1 място – Клуб „Академик плюс“- гр. София

За Най-добър вратар на първенството бе определен Виктор Бурдев (Златоград)

В отбора на Спортен клуб „Златоград” участваха : Веселин Въргов, Андон Манев, Виктор Бурдев, Мехмед Осман, Тедиан Валенцов, Александър Кормов, Благовест Ликов и Ивайло Кильов. Треньор на отбора е Велин Хаджиев. Всички състезатели показаха борбен дух и сърцата игра и заслужено постигнаха този изключителен за клуба и общината ни успех.
На хокеистите бяха връчени персонални медали и купа за отбора.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития