A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Веселин Велинов Въргов-национален състезател по хокей на трева, селектиран за участие в Европейското клубно първенство за юноши в Минск, Беларуспонеделник, 15 Юни 2015  686

През месец март 2015 г. Веселин Въргов е поканен за участие в националния отбор по хокей на трева, възрастова група 14-16 годишни. През месец април и месец май той участва в лагери на националния отбор, свързани с подготовката за европейското първенство. След проведените тренировки е направена селекция на участниците и Веселин е одобрен за участие в EuroHockey U18 Championship III, Boys, 2015 в гр. Минсk (Беларус), който ще се проведе през месец юли 2015 г.
На 26.06.2015 г. хокеистът заминава за София за последни тренировки преди еврошампионата.
Веселин тренира хокей на трева от 8-годишен. Участва в спортен клуб по хокей на трева „Златоград” от неговото създаване и дълго време е капитан на отбора. Заслугите му в спорта състезателят до голяма степен дължи на треньора си-Велин Хаджиев, който и сега се грижи за добрата му спортна форма. Безупречната организация на клуба под ръководството на мениджъра Сузана Големилова са предпоставка за успехите на Веселин Въргов и останалите хокеисти, които участват в националния отбор- Ралица Вунцова и Диана Димова.
Възпитаниците на СОУ „Антим I” и СКХТ „Златоград” са част от спортната слава на Община Златоград.ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
47

Актуално
Предстоящи събития