A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ЦДГ „СНЕЖАНКА” С НАГРАДА ОТ "ГОДИШНИТЕ НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА" ЗА 2015 Г.сряда, 02 Март 2016  679

ЦДГ „СНЕЖАНКА” С НАГРАДА ОТ На официална церемония, състояла се на 26-ти февруари 2016 г. в Конферентен център "Тракия", град София, за шеста поредна година, бяха връчени "Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа" за 2015 г.
Шестото издание на конкурса за добри практики, от страна на бизнеса, при осигуряването на безопасни и здравословни условия на труд, се организира от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“, с любезното съдействие на Изпълнителната Агенция „Главна инспекция по труда”. Тази година на събитието по отличаване на най-добрите български практики, в областта на ЗБУТ, в категорията МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ (до 50 заети лица), първото място бе отредено на ЦДГ „Снежанка” гр. Златоград. Наградата получи директорът на детското заведение Елина Глухова.
Основната цел на този вид инициатива е стимулиране на българските предприятия, обмен на добри практики и повишаване нивото на безопасност при работа в страната. Освен традиционното награждаване на номинираните предприятия бе осъществен и благотворителен търг за детски рисунки. Събраните средства ще бъдат дарени в помощ на Помощно училище "Стефан Караджа" гр. Пловдив, чийто покрив изгоря, при пожар, през 2015 година.
ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 27 Март 2023
36

Актуално
Предстоящи събития