A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Стендъп комедия с Георги Николов - Жорони и Калин Кирилов от комеди групата „Нема К'во“сряда, 26 Май 2021  335

Стендъп комедия с Георги Николов - Жорони и Калин Кирилов от  комеди групата „Нема К'во“

На 01 юни 2021 г. (вторник), от 20.00 часа, на терена до Градски парк Златоград Георги Николов - Жорони и Калин Кирилов ще гостуват в Златоград, за да представят своето сценично изкуство, което набра скорост и популярност в последните години.
Георги Николов е водещ, комедиант и киноактьор. Освен шоу-програмите с „Нема К'во“, той е участвал в българските сериали „Скъпи наследници“, „All inclusive“ и „Братя“. Също така има роли в международните продукции „Loving Pablo“ с Хавиер Бардем и Пенелопе Круз, както и в „We die young“ с Жан Клод ван Дам. Водещ е на концерти, сватби, тиймбилдинги и други събития.
Калин Кирилов е водещ и комедиант. Можете да го чуете и всеки делничен ден, между 14 ч. и 18 ч., в следобедния блок на едно от най-любимите радиа на България – „FM +“. Участва и в хитовия български сериал "Скъпи наследници". Освен като комедиант се изявява и като водещ на фирмени събития, концерти, сватби и всякакви други ентъртейнмънт събития.
Двамата са част от Трио „Нема К'во“, което направи изключително успешно национално турне със стендъп комедийния спектакъл „Нема такъв живот“, в който участва и доайенът на българската комедия - Димитър Туджаров – Шкумбата.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития