A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

СТАРТИРА СПОРТНАТА 2010 В ОБЩИНА ЗЛАТОГРАДвторник, 09 Февруари 2010  1358

СТАРТИРА СПОРТНАТА 2010 В ОБЩИНА ЗЛАТОГРАДНа 6 и 7 февруари 2010г., в ОУ „Васил Левски” гр. Златоград, започна спортната 2010 година в общината. Проведоха се общински турнир по тенис на маса, първото мероприятие от Спортния календар за 2010 г. и кръг от 11-то държавно първенство по хокей в зала, за деца до 12 и 14 години.
35 момчета от цялата община, разделени в три възрастови групи, се включиха в състезанието по тенис на маса. При най-малките, тези от V до VII клас, победител стана Даниел Дюлгеров от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с. Долен. Във възрастовата група VII-X клас, на първо място се класира Николай Мангаров от с. Старцево, а при най-големите Красимир Баткаджов, от ПГ „Христо Ботев” гр. Златоград, завоюва победата в турнира. Победителите и финалистите бяха наградени с предметни награди и почетни грамоти, а следващия месец първенците в отделните възрасти ще участват на областното първенство в Смолян.
По същото време в спортната зала на ОУ „Васил Левски”, както и на другия ден, в неделя, се състояха срещите от първенството по хокей. При 12 годишните се получи следното класиране: I място – Пловдив, II място – Баните, III място – Златоград, IV място – Неделино, V място – Чепинци. При по-големите, тези до 14 години на първо място се класира отборът на Баните, второ място - на Златоград, трето - Харманли, четвърто - Чепинци, пето - Неделино. Отборите на Баните и Златоград се класираха за финалите на държавното първенство.
На 06.02.2010г., в Стара Загора, се проведе пореден кръг от първенството по баскетбол, за момчета до 12 години, в зона „Родопи”. Младите баскетболисти от Златоград постигнаха победа над Хасково и загуба от домакина „Берое”. Златоградският отбор е на първо място в групата, след като e с актив от пет победи и само една загуба.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
47

Актуално
Предстоящи събития