A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Провеждане на XVI Лятна академия за изкуство и млади таланти „Огънят на Орфей“ в Община Златоград понеделник, 11 Юли 2022  319

 В периода 08 - 17 август 2022 г., Община Златоград отново ще бъде домакин и партньор в провеждането на XVI Международна лятна академия за изкуство и млади таланти „Огънят на Орфей“.   
Академията дава шанс за обучение, изява и творческо общуване на талантливи деца и възрастни. 
Предвижда се Лятната академия да създаде няколко творчески класове: литературно творчество, театър, изобразително изкуство, пиано и китара. Преподавателите в творческите и майсторски класове са известни изпълнители, творци и педагози, участващи активно в културния живот на България и Европа.
За участие в творческите класове се заплаща такса за участие, като организаторите са предвидили намаление за участниците от Златоград:
o    Такса за дете – 60 лв.;
o    Такса за родител, който участва съвместно с дете – 60 лв.;
o    Такса за пълнолетни лица – 80 лв.
При интерес за включване в творческите класове на Лятната академия, заявка за участие може да се подаде на имейла на Академията - email: oganiatnaorfei@abv.bg или да се свържете с Евгения Тагарева на тел: 0896 496 734, част от екипа на Фондация „Огънят на Орфей“. 
Повече информация за възможностите, които предлага Академията, може да намерите на нейната интернет страница - www.akademia-orfei.com


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития