A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Проведе се турнир по футбол на малки врати, посветен на 6 май - Гергьовденчетвъртък, 07 Май 2009  1334

Проведе се турнир по футбол на малки врати, посветен на 6 май - ГергьовденОт 1 май до 6 май 2009г. на спортната площадка „Червено игрище”, в Златоград, се проведе общински турнир по футбол на малки врати, посветен на Гергьовден. Мероприятието беше част от спортния календар на община Златоград. В турнира се включиха осем отбора и общо 80 състезатели. След провеждането на мачовете от груповата фаза на турнира, за 1/2 – те се класираха отборите на „Спортист”, „Стар бойс”, „Луксор” и „Макс”. В първата среща за определяне на финалистите, „Луксор” победиха трудно „Спортист” с 1:0. В другата среща „Макс” победиха с 2:0 „Стар бойс” и станаха втория финалист в турнира. В мача за третото място победители станаха „Стар бойс”, след като победиха с изпълнения на дузпи „Спортист”. Във финалния мач отборите на „Луксор” и „Макс” изиграха много добър мач, в който „Луксор” победиха с 1:0.
След края на турнира, кметът на община Златоград Мирослав Янчев, поздрави всички за хубавата игра и награди най-добрите отбори и състезатели. Наградата за най – добър вратар спечели Мирослав Димитров от отбора на „Луксор”, който не допусна гол през целия турнир. Призът за голмайстор спечели Николай Василев от отбора на „Стар бойс”, който отбеляза шест гола. Класиралите се на трето място момчета от „Стар бойс” бяха наградени с почетна грамота и парична награда от 70 лева. Вторият в турнира отбор „Макс” спечели почетна грамота и парична награда от 100 лева, а победителите „Луксор” бяха наградени с гергьовденско агне, почетна купа и грамота, парична награда от 40 лева и кашон бира.
Под аплодисментите на многобройната публика, отборите бяха изпратени подобаващо, като всички си пожелаха догодина в турнира да вземат участие още повече отбори и състезатели.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
44

Актуално
Предстоящи събития