A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Промяна в организацията на движението в Централна градска част по случай Празника на Златоградското чевермечетвъртък, 04 Май 2023  159

Във връзка с нормалното протичане на Празника на Златоградското чеверме на 06.05.2023 г. (събота) и Гайдарското надсвирване и надиграване на 07.05.2023 г. (неделя), от 06,00 часа на 6 май, до приключване на мероприятията, се затварят за движение на моторни превозни средства ул. „Беловидово” в гр. Златоград, в участъка от кръстовището при сградата на „Стария съвет” до Ресторант „Кристал”, пътната отсечка от кръстовището на ул. „България”, по новия пътен мост, до кръстовището с ул. „Ахрида” и ул. „Крайречна” и пътният мост между посочените участъци.
    Ще се осигури безопасност на движението по ул. „България” в гр. Златоград на 06.05.2023 г. (събота), за времето, през което се извършва ритуала по пренасяне на чеверметата от Градски парк към Централен площад, от 10,00 ч. до 11,00 ч. В случай на необходимост, ще се затвори за движение ул. „Стефан Стамболов” от кръстовището й с ул. „Тракия” до кръстовището й с ул. „Ахрида” в гр. Златоград, като движението се регулира от служители на Районно управление Златоград към Областна дирекция на МВР - Смолян.
Приканваме жителите на гр. Златоград, в деня на Празника, да не използват личните си автомобили за придвижване до Централната градска част, с цел облекчаване на натовареността от МПС по време на провеждане на мероприятието.
Предварително благодарим за проявеното разбиране. 
Пожелаваме на всички добро настроение и весел празник!


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития