A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Промяна в организацията на движението в Централна градска част по случай Празника на Златоградското чевермесряда, 29 Април 2015  752

Във връзка с нормалното протичане на Празника на Златоградското чеверме, на 02.05.2015г. (събота), от 09,00 часа до приключване на мероприятието, се затваря за движение на моторни превозни средства ул. „Беловидово” в гр. Златоград, в участъка от кръстовището при сградата на „Стария съвет” до ресторант „Кристал” и пътната отсечка от ул. „България”, по новия пътен мост, до кръстовището с ул. „Ахрида” и ул. „Крайречна”.
Ще се осигури безопасност на движението по ул. „България” в гр. Златоград на 02.05.2015г. (събота), за времето, през което се извършва ритуала по пренасяне на чеверметата от Градски парк към Централен площад, от 12,00 ч. до 12,15 ч.
Приканваме жителите на гр. Златоград, в деня на Празника, да не използват личните си автомобили за придвижване до Централната градска част, с цел облекчаване на натовареността от МПС по време на провеждане на мероприятието.
Предварително благодарим за проявеното разбиране.
Пожелаваме на всички добро настроение и весел празник!


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития