A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

"Предай нататък" доброто и красиво Коледно настроениепонеделник, 07 Декември 2015  726

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
СКЪПИ РОДИТЕЛИ, МИЛИ ДЕЦА,
ГОСТИ НА ЗЛАТОГРАД,
Водени от идеята да създадем празнично настроение, в навечерието на Коледа и Нова година, украсихме централния площад с атрактивна и красива Коледна декорация и осветление. Неслучайно Коледната магия заразява с оптимизъм и положителни емоции, които зареждат с енергия и творчески ентусиазъм хората.
Щастливи сме, че успяхме да зарадваме своите съграждани и гости на града, а най-вече - децата на Златоград.
Всички заслужават да усетят Коледната атмосфера и се надяваме заедно да „предадем нататък” доброто и красиво настроение.
За да се осигури атрактивност на Коледната украса и през тъмните часове на денонощието, тя е снабдена с множество лампички, захранени с електрическа енергия. Опитите да се наруши целостта на Коледните орнаменти представляват сериозен риск за живота и здравето. Конструкцията на Коледните еленчета не е пригодена да издържи товар, повече от пет килограма. Те са поставени само за красота и сме убедени, че Вашият творческия поглед ще създаде красиви фотографии, без да е необходимо да рискувате живота и здравето си – Вашето и на Вашите деца, качвайки се върху Коледните орнаменти. Коледната шейна може да издържи товар от 100 кг и качването върху нея е безопасно при спазване на посоченото ограничение.
Надяваме се на Вашето съдействие, за да опазим красивото около нас, което да съпътства ежедневието ни през идващата година!


ОЩЕ НОВИНИ


петък, 14 Юли 2023
120

Актуално
Предстоящи събития