A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

"Предай нататък" доброто и красиво Коледно настроениепонеделник, 07 Декември 2015  763

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
СКЪПИ РОДИТЕЛИ, МИЛИ ДЕЦА,
ГОСТИ НА ЗЛАТОГРАД,
Водени от идеята да създадем празнично настроение, в навечерието на Коледа и Нова година, украсихме централния площад с атрактивна и красива Коледна декорация и осветление. Неслучайно Коледната магия заразява с оптимизъм и положителни емоции, които зареждат с енергия и творчески ентусиазъм хората.
Щастливи сме, че успяхме да зарадваме своите съграждани и гости на града, а най-вече - децата на Златоград.
Всички заслужават да усетят Коледната атмосфера и се надяваме заедно да „предадем нататък” доброто и красиво настроение.
За да се осигури атрактивност на Коледната украса и през тъмните часове на денонощието, тя е снабдена с множество лампички, захранени с електрическа енергия. Опитите да се наруши целостта на Коледните орнаменти представляват сериозен риск за живота и здравето. Конструкцията на Коледните еленчета не е пригодена да издържи товар, повече от пет килограма. Те са поставени само за красота и сме убедени, че Вашият творческия поглед ще създаде красиви фотографии, без да е необходимо да рискувате живота и здравето си – Вашето и на Вашите деца, качвайки се върху Коледните орнаменти. Коледната шейна може да издържи товар от 100 кг и качването върху нея е безопасно при спазване на посоченото ограничение.
Надяваме се на Вашето съдействие, за да опазим красивото около нас, което да съпътства ежедневието ни през идващата година!


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития