A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Поздрав по случай 21 ноември - деня на освобождението на Златоградсъбота, 20 Ноември 2010  1239

Поздрав по случай 21 ноември - деня на освобождението на ЗлатоградУВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД,
СКЪПИ ГОСТИ,
98 години ни делят от онзи паметен ден, в който с надежда и вяра е извоювана Свободата на нашия град.
21 ноември е една от най-ярките дати в историята на Златоград – Денят на Освобождението.
Героичните събития през далечната 1912 година са повод днес ние да изразим своята признателност към саможертвата на местните родолюбци, към знайните и незнайни борци за независимост, дали живота си за това, ние да сме свободни и независими.
Поклон пред паметта на героите !
Днешният Златоград е дело на нашите деди, бащи, на всички бивши и настоящи жители, вложили, сили и умения за добруването на града.
Направеното през годините е повод за гордост и радост, но също и голямата ни отговорност, защото към нас е завещанието, да пазим традициите и да развиваме общината така, че да я превърнем в по-добро място за живот за бъдещите поколения.
Днес отбелязвайки годишнината от Освобождението на Златоград, не бива да забравяме, че събития като днешното трябва да ни обединяват, защото с общи усилия се постигат цели, в името на бъдещите поколения.
Позволете ми да изразя дълбокото си уважение към всички вас – жителите на община Златоград, които живеете и възпитавате децата си тук и посрещате предизвикателствата на днешния динамичен ден.
Поздравявам и всички наши съграждани, които по различни причини се намират далече от дома, но не забравят родния край, защото те са част от нашия Златоград .

Честит празник ! Да пребъде Златоград !


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития