A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Подписа се договор за изпълнение на строителните работи по проект ЗЛАТЕКСчетвъртък, 10 Май 2012  1330

Подписа се договор за изпълнение на строителните работи по проект ЗЛАТЕКСДнес, 10.05.2012 г., кметът на община Златоград подписа договор за изпълнение на проект „Изграждане на комуникационно трасе Златоград (ГП Златоград) – Термес – Ксанти" със Сдружение „Крис МТ – Строител”. Общата стойност на строителните работи на този обект възлизат 2 677 651.94 лева и ще стартират в началото на месец юни.
След подписване на договора, по инициатива на кмета Янчев, се проведе работна среща с представители Областна дирекция на МВР гр. Смолян, Районно управление „Полиция” гр. Златоград, изпълнителите на строителството, строителния и авторския надзор, Инвеститорски контрол и експерти от администрацията, с цел даване на насоки за работа за качественото и навременно изпълнение на проекта, както и за съвместна организация при реализацията на обекта.
С представителите на Областна дирекция на МВР: комисар Кирил Хаджихристев и гл. инспектор Неделчо Делев, както и с гл. инспектор Ивайло Бурдев от РУП Златоград, се обследваха варианти за временната организация на движието на МПС до приключване дейностите по проекта.
Всички жители на община Златоград ще бъдат информирани своевременно за промяната на движението, предвид натовареността на трасето, включено в обекта.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития