A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Отборът на СОУ „Антим І”гр. Златоград е победител в състезанието "Млад огнеборец"понеделник, 19 Май 2014  734

Отборът на  СОУ „Антим І”гр. Златоград е победител в състезанието На 19 май, на обновения градски стадион в Златоград, се проведоха Районните състезания с Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец”. Мероприятието е част от превантивната дейност сред подрастващите, която Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” осъществява на територията на Община Златоград и Неделино.
В състезанието взеха участие ученици от училищата в двете общини: СОУ „Антим І” гр. Златоград, ОУ „Васил Левски” гр. Златоград, СОУ „Св.Княз Борис І” с. Старцево и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Неделино. Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев поздрави младите огнеборци и пожела успех и безаварийна игра до финала.
След динамично и напрегнато състезание, на първо място се класираха учениците от СОУ „Антим І” гр. Златоград, с резултат от 1015 точки.
Второто място взе отборът на ОУ „Васил Левски” гр. Златоград, с резултат от 982 точки. На трето място се класира отборът на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Неделино, с резултат от 958 точки. На четвърто място се класира отбора на СОУ „Св.Княз Борис І” с. Старцево, с резултат 928 точки.
Победителят от Районното състезание ще вземе участие в Областното състезание в град Смолян.
Всички огнеборци получиха награди, осигурени от Община Златоград-МКБППМН, Община Неделино, Районна служба ПБЗН, Златоград и златоградската фирма “Белотекс”, с управител Величко Сидеров.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


четвъртък, 06 Януари 2022
52

Актуално
Предстоящи събития