A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Община Златоград въвежда нова модерна услуга за своите гражданипонеделник, 02 Февруари 2015  736

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев подписа договор с „Изипей” АД за осигуряване на възможност за извършване на плащания за местни данъци и такси с дебитни и кредитни карти, чрез системата ePay.bg и касово- в брой в офисите на дружеството.
Посредством тази услуга, хората ще могат да плащат данъците и таксите лесно, бързо и евтино от всяка една точка на страната в касите на Изипей и по интернет от целия свят чрез ePay.bg .
За разплащането не е нужно да се носят печатните съобщения за задълженията издадени от Община Златоград, да се ангажират близки и роднини, които да платят вместо нас, да се попълват вносни бележки в Банки или Пощи, заплащането е напълно автоматично и ще се извършва само със съобщаване на ЕГН на физически лица и ЕИК на фирми.
Новата европейска услуга ще улесни и ще бъде в полза особено за данъкоплатците, които имат имоти, сгради или къщи на територията на Община Златоград и живеят в чужбина или в отдалечени места на страната.
Касите на Изипей са над 2 310 в страната. Подробна информация, къде се намират всички каси на Изипей в България, може да видите на интернет страницата www.easypay.bg. Те са с удължено и гъвкаво работно време, повечето са отворени в почивните дни, а за празничните дни има дежурни каси.
Услугата е безвъзмездна за Община Златоград и предлагането й ни осигурява място сред общините, внедрили модерно и европейско обслужване за жителите си, което изпълва и един от основните приоритети на местната власт.


ОЩЕ НОВИНИ


петък, 06 Януари 2023
106
вторник, 03 Януари 2023
143

Актуално
Предстоящи събития