A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Община Златоград стартира реконструкция и рехабилитация на водоснабдителна и канализационна мрежавторник, 14 Август 2018  939

Община Златоград стартира реконструкция и рехабилитация на водоснабдителна и канализационна мрежа Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев събра жители на улиците в град Златоград, на които предстои да бъде подменена ВиК мрежа, за да даде повече информация за включените дейности, както и обхвата на целия проект. Запозна гражданите и за неудобствата, които се очаква да възникнат, в процеса на работа.
С постановление на Министерски съвет № 165 от 07.08.2018 г., по бюджета на Община Златоград, са отпуснати средства в размер на 1 170 990 лева за доизграждане, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителна и канализационна мрежа (битова и дъждовна) в гр. Златоград по улиците „Миньорска, „Албена", „Бяло море", „Връх Костадин", „Яков Змейкович", „Боровец" и „Ерма". Реконструкция и рехабилитация на водоснабдителна мрежа ще се изпълни по улиците „Ангел Кънчев", „Бор”, „Христо Ботев", „Пейо Яворов", „Рила", „Акация", „Рожен", „Здравец", „Стефан Стамболов" и „Виктор Юго".
Предстои подготовка на трасето за работа, разваляне на уличната настилка, а за сградните отклонения разваляне на тротоарната настилка. Предвидени са спирателни кранове и противопожарни хидранти. След извършване на строителните дейности участъците ще бъдат възстановени.
Предвидено е изпълнението да започне до края на месец август.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
47

Актуално
Предстоящи събития