A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Община Златоград спечели второ място на форума „Работодател на годината”сряда, 14 Декември 2011  2183

Община Златоград спечели второ място на форума „Работодател на годината” На 12.12.2011 г., (понеделник), в гр.София, се състоя осмия поред форум „Работодател на годината – 2011”, под егидата на Министерството на труда и социалната политика и организиран от Агенцията по заетостта.
Община Златоград зае призовото второ място в категория „Работодател – община, усвоил средства по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, с най – голямо въздействие върху равнището на безработицата в общината”. Първото място в тази категория зае община Трън, а след община Златоград на трето място бе класирана община Смолян. Дирекция "Бюро по труда" Златоград зае трето място за най-добра реализация на цялостна дейност през 2011 г., а господин Димитър Алендаров получи грамота за цялостен принос в дейността на Агенцията по заетост през 2011 г. Почетни грамоти се раздадоха в още осем категории.
Това признание за Златоград е поредното доказателство, че общината ни е пример за водена добра и ефективна социална политика, която и за напред ще бъде приоритет в работата на местната власт.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития