A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД С НАГРАДА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗпетък, 19 Януари 2018  1358

ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД С НАГРАДА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗДнес, в град Пловдив, Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов награди кметове от областите Пловдив и Смолян с плакети за признателност за ползотворно сътрудничество с БФС и УЕФА.
Специална награда получи и Кметът на Община Златоград – Мирослав Янчев за реализираните редица мероприятия за подобряване на спортната база в общината и в частност за подкрепата, която оказва за развитието на детския футбол.
Община Златоград бе посочена като пример за организирането на големи детски турнири по футбол, като бе отбелязано и това, че всички отбори, посетили града, остават с добри впечатления от условията, които предлага базата, както и от гостоприемството на златоградчани.
Мирослав Янчев сподели, че Община Златоград, независимо, че е малка община, ще продължи да подпомага развитието на детския футбол и да подобрява спортната база в общината. Изрази и надежда, че доброто сътрудничество между БФС и общините ще продължи и в бъдеще.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития