A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Община Златоград получи специалната награда за „Атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт”сряда, 23 Февруари 2011  1437

Община Златоград получи специалната награда за „Атрактивно  и професионално представяне на български туристически продукт”Община Златоград получи специалната награда за „Атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт”. На фона на „Излел е Делю хайдутин” министър Трайков връчи лично на кмета на община Златоград – г-н Янчев този приз. Община Златоград представи своя туристически продукт на международната туристическата борса „Ваканция и Спа Експо” 2011. В периода от 17 до 19 февруари, в Националния дворец на културата-София, многобройните посетители имаха възможност да се запознаят с нови и привлекателни оферти за пътуване и почивка.
Щандът на община Златоград, рекламиращ златоградските хотели и ръчните произведения на златоградските майстори, беше и място за среща на приятели на Златоград – Величко Пачилов, проф. Н. Овчаров, Симеон Идакиев. Гайдата на Серафим Кафеджиев и родопският глас на Сергей Билянов напомниха какви незабравими преживявания очакват гостите в нашия край.
За първи път бе представен и рекламния филм „Добре дошли в Златоград”, изработен от регионална кабелна телевизия САТ-ТМ, по решение на Консултативния съвет по туризъм.
Туристическата дестинация „Златоград” предизвика голям интерес сред посетителите на международната борса. Министърът на икономиката, енергетиката и туризма – г-н Трайков и неговия заместник – г-н Маринов също споделиха своето впечатление от това пред щанда на общината.
На Международната борса в НДК взеха участие 240 български и 40 чужди компании.
Организатор на Изложението бе Прим Експо, а партньори на форума - МИЕТ, БХРА, БАТА, БТК, Софийски туристически район, Съвет по туризъм - София и Столична община.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 29 Май 2023
36

Актуално
Предстоящи събития