A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Община Златоград получи отличие в категория Дестинация „Културно-исторически туризъм“ 2017сряда, 20 Декември 2017  612

Община Златоград получи отличие в категория Дестинация „Културно-исторически туризъм“ 2017Заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева връчи награда на Кмета на Община Златоград - Мирослав Янчев за активната роля на местната власт в превръщането на Златоград в една от най-вълнуващите дестинации за културно-исторически туризъм в България.
Специално участие в церемонията взе Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България и патрон на националната кампания за опазване на културно-историческото наследство на България - „Чудесата на България”, под егидата на вестник „Стандарт”. Кампания, превърнала се в един от емблематичните фактори на национално обединение.
Кметът на Златоград изказа своята благодарност за присъденото отличие на общината и благодари за подкрепата от страна на местния бизнес и жителите. Сподели, че тайната за успеха на Златоград е в единомислието по значими за местното развитие въпроси, зачитане и съхранение на традиции и ценности, ясна визия за развитие и отговорна работа.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития