A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ОБЩИНА ЗЛАТОГРАДчетвъртък, 11 Октомври 2012  937

Областен информационен център – Смолян (ОИЦ – Смолян) организира информационна среща в община Златоград на 17 октомври 2012 г. (сряда) от 10,30 ч., в Заседателната зала на Общински съвет – Златоград.

Основна цел на информационната среща е запознаване с приоритетите за развитие на Европейско и национално ниво през следващия програмен период 2014-2020 г. В рамките на срещата ще бъде представена актуална информация за етапа на програмиране на следващия период, както и за набелязаните индикативни приоритети по бъдещите Оперативните програми.

В срещата ще вземе участие и представител на Държавен фонд „Земеделие“, който ще представи актуалните мерки за кандидатстване по Програма за развитие на селските райони.

В допълнение ще бъде организирана изнесена приемна на ОИЦ – Смолян, в която участниците в срещата ще получат отговори на въпроси за актуалните в настоящия момент възможности за финансиране.

На срещата са поканени представители на oбщината, неправителствени организации, местния бизнес, социално–икономически партньори на местно ниво и заинтересовани граждани.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
50

Актуално
Предстоящи събития