A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

НОВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СМОЛЯН - НЕДЯЛКО СЛАВОВ ОФИЦИАЛНО ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТпонеделник, 01 Декември 2014  582

НОВИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СМОЛЯН - НЕДЯЛКО СЛАВОВ ОФИЦИАЛНО ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТДнес, на официална церемония в Областна администрация Смолян, досегашният Областен управител на Смолянска област-инж. Димитър Кръстанов връчи на новия Областен управител на Смолян-Недялко Славов символите на властта - печата и ключа на Областната управа, като му пожела на добър час и успех. На церемонията присъстваха тримата народни представители от Смолянска област – д-р Даниела Дариткова, Дора Янкова, Петър Кадиев, а така също и Кметът на Община Смолян-Николай Мелемов, Кметът на Община Златоград-Мирослав Янчев, граждани, журналисти и общественици.
Недялко Славов заяви, че негова основна задача ще бъде в държавната политика да намират отражение проблемите на Смолянска област. В тази посока информира, че в правителствената програма за управление е залегнало създаването на специална Инвестиционна програма за подкрепа на изостанали, слабо населени, планински и гранични региони и че ще разчита чрез нея да се реализират значими проекти и инициативи, които да дадат възможност за социално-икономическото развитие на областта.
Недялко Славов е роден в гр. Златоград през 1973 година. Той беше заместник областен управител на Област Смолян и народен представител в 41 –то Народно събрание. Като кандидат за народен представител, на последните избори за народни представители, спечели най-голям процент от преференциалния вот на избирателите в Област Смолян.


ОЩЕ НОВИНИ


четвъртък, 06 Януари 2022
55

Актуално
Предстоящи събития